Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva i potrebnih funkcionalnosti za rezervacije termina seminara. Uz daljnje korištenje stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Organizator

INFOMARE je vodeći hrvatski proizvođač i implementator poslovnih aplikacijskih sustava GPS® i PSP® sa sjedištem u Zagrebu i poslovnicama u Splitu i Rijeci. Ti su sustavi autorsko djelo i vlasništvo društva, registrirani u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH.

Društvo obavlja i povezane usluge projektiranja, sistem-integracije i održavanja implementiranih sustava, podrške i izobrazbe korisnika, sistem-inženjerske i druge usluge u okviru osnovne djelatnosti.

Više o društvu INFOMARE i njegovoj djelatnosti, sustavu kvalitete i referencijama možete saznati na https://www.infomare.hr/hr

Ovaj portal INFOMARE-CONFIRM.com namijenjen je upravljanju poslovnim događajima u organizaciji društva INFOMARE i neposrednoj komunikaciji sa sudionicima tih događaja - našim kupcima, korisnicima naših proizvoda i usluge te s drugim zainteresiranim stranama.

Dobrodošli! S vama i uz vas INFOMARE!


P E T A R   Š T R B I N I Ć
Petar Štrbinić, predsjednik uprave